Over Ons

Begonnen middenin de crisis, in 2008, en ‘still going strong’. Ontstaan vanuit het ideaal om voor bedrijven van elke omvang de kracht van marketing tot zijn recht te laten komen. Voor ons is het een feest om in dat brede speelveld te opereren. Iedere onderneming heeft zo zijn eigen inspirerende elementen. Kleine ondernemers kunnen wat leren van multinationals, maar andersom net zo goed!


Wij geloven in de kracht van ‘klantbeleving’. En de kracht van het onderbewustzijn. Onderzoek heeft aangetoond dat slechts 10% van het menselijk brein wordt benut voor bewuste (ratio) processen. De resterende 90% is ook zeker actief, maar zonder dat we daar bewust van zijn. Bewezen is dat vooral dit onderbewustzijn menselijk gedrag aanstuurt. Daar zit nog een groot te winnen gebied voor marketing en organisatie.

Wij laten ons daarbij inspireren door de filosofie van de 9+ organisatie, van marketshare naar mindshare (Veldhoen & Van Slooten). Hierin wordt de klantbeleving centraal gesteld en de kracht van het onderbewuste en de emotie als uitgangspunt genomen voor het creëren van Customer Excellence.


In onze website zijn onderaan de pagina’s quotes te vinden die representatief zijn voor hoe wij kijken en denken.

De gebruikte achtergrondfoto’s zijn een greep uit het leven van onze oprichter. Vanuit de gedachte: fijne beelden én een persoonlijke noot.

De drijvende kracht achter FK Marketingsupport is oprichter Freek Klaassen.

 
Freek Klaassen - FK Marketingsupport
Over ons

Freek Klaassen

Ik ben een allround marketingadviseur en -specialist en kan vanuit en binnen
verschillende rollen schakelen. Ik heb een erg brede achtergrond wat betreft branches,
markten, producten/diensten en rollen. Gespecialiseerd in b-to-b, maar met ook de nodige ervaring in b-to-c, ik ken de diverse mechanismes binnen grote bedrijven. Maar koppel dit graag aan het ondernemerschap en de daadkracht die kleine ondernemers kenmerkt.
Dankzij mijn jarenlange werk voor trainingsbureau’s en het volgen van diverse (persoonlijk) leiderschapstrainingen ben ik ook in staat om verder te kijken dan alleen de puur zakelijke aspecten van het ondernemen.

Ik ben door de NIMA gecertificeerd Senior Marketing Professional (Europees keurmerk).
Door Google ben ik gecertificeerd als Qualified Individual.

Contact

 

 

 Poeldijkweg 104, Haarlem
+31(0)23 844 5323

“Customers buy for their reasons, not yours.” 

– Orvel Ray Wilson